Pages

05 March 2012

ooooolala..FINAL EXAM..dua perkataan yg sy tak suka sgt..why??becoz i'm not ready yet larh babeyh..hadoii.sy nieyh bukan lah ulat buku seperti insn2 betuah diluar sane.heheh.sy pemalaz sgt.kdg2 bosan dibuatnya.mana takny.time dlm semester.full test,quiz,presentation,task.campailah ke penghujungny final exam tu lah.pendek kate.sebelorm timbul cuty sem tader istilah free dlm kamus student..bosan kowt..ta bebas lgsg.bla tak hadap buku,menangis pulak bila tak dpt jwb.bila tgk cover buku pulak dah rase nak temuntah.kan senang kalu boleh capai cite2 tanpa perlunya belajar.hahah.mata niey dah mcm panda taw.bukan nak kate rajin bace buku.tak langsung..tp terpakse lah.memang bukan rela hati.tp[ kerana mengejar impian.buku niey pown satu.knp larh banyak sgt fakta yg pelu dihafal.dah tu ditambah pulak dgn formula berbagai formula yg na disusun dlm otk.bilalah agknya na muncul lak formula sy sendiri yg org lain pulak perlu hafal.confirm rmi yg suke formula sy..heheh.formule tido dlm exam hall.sape ta suke kan..heaven jew.hahah.
o.k dah banyak niey bebel..to alls my buddies..gud luck 4 our final exam..to myself please keep it up.aja-aja fighting.heheh..
kpd yg semua BW tlg lah doakan sy dan buddies sy bejaya dlm final exam ni.doa jew..ta susah kan.malah dpt extra pahala lg..heheheh
ap yg di baca adlah ap yg menjadi kenyataan.kenyataan adlh hakikatnya,tak dpt diubah melainkan menerima sama ada baik @ sebaliknya.terima kasih kerana sudi mmbaca

No comments: